GVVV: Michel Langerak, John de Wolf of Jan Veldhuizen

VEENENDAAL - Michel Langerak, John de Wolf en Jan Veldhuizen zijn kandidaat om de vorige week ontslagen Erik Assink op te volgen als trainer van GVVV. Langeark heeft donderdag een gesprek met de Technische Commissie van de zaterdagtopklasser. Dat bevestigt GVVV na berichten in verschillende kranten. Op de andere twee namen wil de club niet reageren.
De 47-jarige Langerak zit momenteel zonder club nadat hij in maart van dit jaar door zaterdaghoofdklasser ASWH werd ontslagen. Daarvoor was hij werkzaam bij Kozakken Boys. De Wolf behoedde vorig seizoen Excelsior Maassluis voor degradatie. Jan Veldhuizen prooveerde twee seizoenen geleden met Hercules naar de hoofdklasse. Afgelopen zomer stapte hij op bij topklasser DVS'33 omdta hij zijn baan als trainer niet kon combineren met zijn baan en zijn privésituatie.
GVVV verwacht voor dit weekend een nieuwe trainer aan te stellen. In de uitwedstrijd tegen Scheveningen zal echter assistent Jan Diepeveen nog als eindverantwoordelijke op de bank zitten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.