AUDIO Update: John de Wolf nieuwe trainer GVVV

VEENENDAAL - John de Wolf wordt de nieuwe trainer van de Veenendaalse topklasser GVVV. Hij tekent tot het einde van dit seizoen. De 52-jarige oud-international en oud-speler van Feyenoord volgt Erik Assink op, die vorige week werd ontslagen. Donderdagavond is de spelersgroep ingelicht.
De Wolf begon zijn carrière bij Sparta Rotterdam en speelde daarna voor onder meer FC Groningen en Feyenoord. Tussen 1987 en 1995 speelde hij zes keer in Oranje, waarvoor hij als verdediger twee keer scoorde.
Als trainer werkte hij onder meer voor Haaglandia en WKE. Bij Sparta Rotterdam was hij assistent onder Gert Kruys. Vorig seizoen volgde hij bij Excelsior Maassluis de ontslagen Houtenaar Cesco Agterberg op. Onder leiding van De Wolf ontliep die club degradatie uit de topklasse en pakte bijna de derde periodetitel. In de uitwedstrijd tegen Scheveningen zal De Wolf vermoedelijk nog niet verantwoordelijk zijn. Assistent Jan Diepeveen zal dan nog de lakens uitdelen.
Burgemeester Wouter Kolf van Veenendaal is verguld met de aanstelling. "John de Wolf en Hans Kraay jr. allebei trainer op één sportpark. Uiteraard in Veenendaal!", twittert hij.

John de Wolf over GVVV

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.