Frans Adelaar: "Ik laat me niet in een hoekje drijven"

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels-trainer Frans Adelaar stapt niet op na de gebeurtenissen na de wedstrijd tegen SteDoCo. Zijn ploeg verloor met 2-1 en na afloop werden spelers belaagd. In de rust is de dochter van Adelaar lastiggevallen.
"Er zijn veel dingen gezegd die ik niet wil herhalen. Er zijn klappen uitgedeeld. Toen kreeg ik te horen dat iemand met zijn tengels aan mijn dochter heeft gezeten. En mijn vrouw was ook bejegend met woorden", zegt Adelaar.
Verder vraagt de trainer zich af hoe het bestuur van de Vogels de veiligheid van spelers en trainers kan garanderen. Na het weekend wordt er bekeken welke maatregelen de club neemt tegen de personen die zich hebben misdragen.
Frans Adelaar blijft wel trainer bij de topklasser. "Ik laat me niet door dit soort gasten in een hoekje drijven. Dat het plezier een stuk minder zou zijn hebben ze in elk geval voor elkaar."
Volgende week wacht de volgende wedstrijd, een bekerduel tegen SVL. "Ik hoop dat de spelersgroep hier goed mee omgaat en dat ze het van zich af kunnen zetten."
Adelaar en zijn dochter doen geen aangifte bij de politie.

Frans Adelaar een dag na het incident

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.