Kampong wint knap van koploper

UTRECHT - De mannen van Kampong hebben het belangrijke duel tegen koploper Amsterdam gewonnen. De Utrechters waren in eigen huis met 4-2 te sterk.
Kampong kwam op voorsprong door Constantijn Jonker. De ploeg van Alexander Cox kreeg niet veel later via Mirco Pruyser een tegentreffer te verwerken. Kampong liet het er niet bij zitten en ging voor de overwinning. Robbert Kemperman bracht zijn ploeg opnieuw op voorsprong: 2-1.
Met nog een kwartier te spelen kreeg Kampong zijn eerste strafcorner. Martijn Havenga pushte de bal in de linkerhoek: 3-1. Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte Amsterdam het nog spannend. Robert Tigges scoorde vanuit een strafcorner en zette de score hiermee op 3-2.
Niet veel later besliste Kampong via opnieuw een strafcorner de wedstrijd. Wederom Havenga trof het Amsterdamse doel en bepaalde de eindstand op 4-2.
Het zijn belangrijke punten voor de Utrechtse ploeg. Het staat nu met 22 punten op de zevende plaats en doet weer mee in de strijd om de play-offs. Oranje Zwart en Amsterdam zijn de gedeelde koplopers met 30 punten.

Kampong coach Alexander Cox in gesprek met verslaggever Floris Mulder
Doelpuntenmaker Martijn Havenga in gesprek met verslaggever Floris Mulder

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.