Spelers VVSB in publiek bij bekerfinale Utrecht - Feyenoord

UTRECHT - De amateurs van VVSB zijn toch aanwezig bij de bekerfinale op zondag 24 april in De Kuip. Op uitnodiging van de KNVB is de stuntploeg uit Noordwijkerhout present in Rotterdam.
"De prestatie van VVSB in de KNVB-beker is zo bijzonder, dat we vinden dat zij niet bij de bekerfinale kunnen ontbreken", zegt KNVB-directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee.
De zondagtopklasser werd in de halve finale uitgeschakeld door FC Utrecht, dat in de eigen Galgenwaard met 3-0 te sterk was. De bekerfinale gaat daarom tussen FC Utrecht en Feyenoord.
Als tweede amateurclub ooit, na IJsselmeervogels, bereikte VVSB de halve finales. "Dit bekersprookje is pure reclame voor het amateurvoetbal", aldus Van der Zee.
Eigenlijk had VVSB op de dag van de bekerfinale in de Topklasse moeten aantreden tegen TEC. De KNVB heeft die wedstrijd echter een dag naar voren gehaald, zodat de ploeg uit Noordwijkerhout in Rotterdam kan zijn. De amateurs worden voor deze speciale gelegenheid vervoerd in de spelersbus van het Nederlands elftal.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.