DOVO weet niet te winnen van Ajax

PROVINCIE UTRECHT - DOVO heeft in de hoofdklasse A een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Ajax. De wedstrijd eindigde in 3-3 nadat de Veenendalers tot twee keer toe een achterstand wegpoetsten. Bas Ent en Serhat Koç scoorden voor rust voor DOVO de 2-1 en de 2-2, in de 67e minuut scoorde Joshua Patrick de 3-3.
Ook Eemdijk speelde gelijk. In de wedstrijd tegen hekkensluiter LRC Leerdam werd niet gescoord en bleef de stand 0-0.
Het gelijke spel van Leerdam tegen Eemdijk is niet positief voor SVL dat voorlaatste staat in de hoofdklasse A. SVL ging op eigen veld met 4-1 onderuit tegen Huizen. SVL uit Langbroek stond al snel tegen een 1-0 achterstand aan te kijken en na rust breidde Huizen de stand uit. Ali Alkan bracht de spanning kortstondig terug door een strafschap te benutten en de 2-1 op het bord te schieten, maar binnen drie minuten liep Huizen uit naar 4-1.
DOVO staat vierde met 29 punten uit achttien wedstrijden, twaalf punten minder en een duel meer dan koploper Odin'59.
Eemdijk bezet de vierde plek met 25 punten uit zeventien wedstrijden, SVL staat voorlaatste en heeft 13 punten.