Voordaan speelt knap gelijk tegen Bloemendaal

GROENEKAN - De wedstrijd in de hoofdklasse tussen Voordaan en Bloemendaal is in een gelijkspel geëindigd. De clubs hielden elkaar in Groenekan op 1-1.
Ondanks dat Bloemendaal in de eerste helft vijf strafcorners kreeg, was de ruststand 0-0. Diep in de tweede helft kwam Voordaan op een 1-0 voorsprong uit een strafcorner. Adriaan Stolk pushte raak.
In de laatste minuten van de wedstrijd kwam Bloemendaal op gelijke hoogte. Daniël Aarts was de gevierde man.
Ondanks het punt is Voordaan de nieuwe hekkensluiter van de hoofdklasse. Dit komt doordat Schaerweijde buurman SCHC met 3-2 versloeg. Voordaan heeft 13 punten uit 20 duels. Nummer voorlaatst SCHC heeft één punt meer uit hetzelfde aantal wedstrijden. Schaerweijde is de nummer 10 met eveneens 14 punten uit 20 duels.