IJsselmeervogels ontvangt Kozakken Boys

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Voor IJsselmeervogels gaat het topklasseseizoen als een nachtkaars uit. De Rooien kunnen niet meer naar de 2e divisie promoveren, en degradatie lijkt ook afgewend. Als de ploeg van Sandor van der Heide uit de laatste vier duels vier punten haalt, is plaatsing voor de 3e divisie (de nieuwe naam voor de topklasse) zo goed als zeker.
Zaterdag krijgt IJsselmeervogels kampioen Kozakken Boys op bezoek. De Werkendammers hebben door een reeks van één punt uit twee duels de titelkansen wel zo'n beetje vergooid en plaatsing voor de 2e divisie kan eigenlijk ook niet meer mis. Beide ploegen houden elkaar in de topklasse op de Westmaat goed in evenwicht. IJsselmeervogels won één keer, Kozakken Boys ook en één keer werd het gelijk. Eerder dit seizoen won Kozakken Boys de thuiswedstrijd met 3-0.
Bij de Vogels keren Maikel de Harder en Achraf Nejmi terug van een schorsing. Fred Benson en Mike van de Laar zijn nu geschorst, Hanne Hagary (zie foto) en Frenk Schaap zijn nog steeds geblesseerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.