Spakenburg steelt punt in blessuretijd

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft in de topklasse gelijkgespeeld tegen SteDoCo. In Hoornaar werd het 2-2. Danny van den Meiracker bezorgde Spakenburg in de blessuretijd een punt door een penalty te benutte. Als de Blauwen hadden gewonnen was de 2e divisie een feit, maar Spakenburg bevindt zich nu nog in de wachtkamer.
Coen van de Waal bracht SteDoCo al na drie minuten op voorsprong. Joran Schröder verdubbelde de score na nog geen twintig minuten spelen: 2-0. Kees Tol scoorde de 2-1 in de 70ste minuut waarna Danny van den Meiracker in blessuretijd een penalty benutte: 2-2.
Spakenburg bezet de vijfde plek met 46 punten uit 27 wedstrijden. SteDoCo staat veertiende met 27 punten uit evenveel wedstrijden.