RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ten Hag: "Wij willen Feyenoord domineren"

1/2
UTRECHT -

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag heeft een duidelijk plan voor de bekerfinale tegen Feyenoord in de Kuip. Hij liet aan Radio M weten dat zijn team Feyenoord wil domineren.

''Dat is onze intentie", zegt Ten Hag. "Daar hebben wij een plan voor. Daar moeten we alles voor doen, met overtuiging kracht, geloof. Maar het moet niet over de top.''


GENIETEN

In een uitverkochte Kuip strijdt FC Utrecht zondag om de KNVB-beker. Ten Hag waakt voor overconcentratie: "Op de eerste plaats is de speler hier zelf verantwoordelijk voor. Voetbal is belangrijk, voor ons is het ontzettend belangrijk. We hebben een verantwoordelijkheid te nemen voor de fans, maar ook voor de club. Alleen we moeten ons wel realiseren dat voetbal de belangrijkste bijzaak in het leven is. Vooral genieten."

"We weten van tevoren niet of we gaan winnen of verliezen, maar we kunnen wel onze kansen op winnen zo groot mogelijk maken. Als we dit met volle overtuiging gaan doen dan is de kans groot dat wij met de cup terugkomen naar Utrecht."


RADIO M

Zondag zal het eerste fluitsignaal om 18:00 klinken in Rotterdam. Radio M Utrecht is hier live bij met René van den Berg, Pieter van Schaick en Gert Kruys. Namen & Rugnummers begint om 14:00 op Radio M Utrecht. Volg ook de laatste ontwikkelingen rond de finale in ons liveblog.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -