RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrecht likt de bekerwonden

1/2
UTRECHT -

Voetbalminnend Utrecht is maandagochtend wakker geworden met een flinke kater, die zich de rest van de dag maar moeilijk liet verdrijven. De verloren bekerfinale tegen Feyenoord (2-1) van zondag laat op verschillende plekken in de stad zijn sporen na.

Vrij verstrekkende gevolgen heeft de nederlaag voor bakker Marchel Neplenbroek. Hij ging met een collega uit Rotterdam een weddenschap aan over de uitslag van de finale en die heeft hij dus verloren. "En nu zal ik aan de bak moeten; er moeten 500 tompouces komen."


GRAFFITI

Ad Verdonk van café Don wacht ook een flinke klus: hij gaat de kaboutertekening verwijderen die op de buitenmuur van de kroeg is gespoten, in het kader van de graffiti-oorlog tussen Utrecht- en Feyenoord-fans. "Het is leuk geweest in de voorbereiding. We hebben er naartoe geleefd, de tekening is veel op de foto geweest, maar nu heeft hij geen functie meer."

En zo waren er nog veel meer Utrechters die de feiten onder ogen moesten zien de dag na de finale. Jeroen Haggenburg werd wakker met een lichte kater. "Niet zo zeer van het bier, maar meer van de onkunde van FC Utrecht in de Kuip." Haggenburg vond de nederlaag terecht: "Feyenoord liep steeds twee stappen harder en bij Utrecht ging heel veel fout."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -