Sterke start Kampong in play-off om EC-ticket

UTRECHT - Kampong is goed gestart in de play-offs om een plaats in de Euro Hockey League van komend seizoen. In de eerste wedstrijd om de 3e plaats werd HGC in Utrecht met 5-1 verslagen.
De Utrechters kwamen al na twee minuten op 1-0 door Quirijn Caspers. Tussen de 25e en 30e minuut van de eerste helft scoorde Kampong maarliefst drie keer. Rutger Marres en Jelle Phijffer maakten een velddoelpunt, Martijn Havenga schoot een strafcorner binnen.
Op slag van rust werd het 4-1, toen Gonzalo Peillats namens HGC een strafcorner benutte. Na rust bepaalde Constantijn Jonker de eindstand op 5-1.
Zaterdag is de return in Wassenaar. Als Kampong ook dan wint, is het Europese ticket binnen. Wint HGC, dan volgt zondag de beslissingswedstrijd, wederom in Wassenaar.