Honkbal: UVV strikt hoofdsponsor

UTRECHT - De honkballers van UVV gaan voortaan door het leven als Pickles UVV. De Utrechtse hoofdklasser heeft een sponsovereenkomst gesloten met Firma Pickles Burgers & Wines. De foodketen is tot en met 2018 hoofdsponsor van de club.
Het is voor het eerst in ruim 20 jaar dat UVV met een hoofdsponsor in de hoofdklasse uitkomt. Tijdens het eerste verblijf op het hoogste niveau stak Ola veel geld in de club. Het logo van Firma Pickles zal te zien zijn op de broeken van de spelers en op billboards rond het veld.
De eigenaren Joris Visser en Niels van Nieuwenhuizen gaan regelmatig naar de USA om inspiratie op te doen. Zo kwamen ze in aanraking met Baseball. "De hele eetcultuur voor-, tijdens- en na de wedstrijden spreekt ons enorm aan. Hamburgers eten en BBQ'en op de parkeerplaats van het stadion. We willen ons dan ook graag verbinden aan de grootste honkbalvereniging van Nederland", aldus Visser en Van Nieuwenhuizen. Deze link wordt ook gelegd door UVV voorzitter Merijn van Elsäcker. Hij is op zijn beurt zeer verheugd met een sponsor die voor het eerst in ruim twintig jaar haar naam aan de club verbindt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.