Blauw en Rood spelen nergens meer om

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Voor Spakenburg en IJsselmeervogels staat op de slotdag van het topklasseseizoen 2015/2016 niets meer op het spel. Spakenburg is zeker van plaatsing voor de 2e divisie, de buren spelen volgend seizoen in de 3e divisie.
De Blauwen spelen echter nog wel een wedstrijd waarin er voor de tegenstander iets op het spel staat. Excelsior Maassluis kan nog kampioen worden. Als Excelsior wint, en Katwijk - HHC eindigt in een gelijkspel of een zege voor HHC, is de ploeg van voormalig IJsselmeervogels-speler Jeroen Rijsdijk de zeer verrassende kampioen. Dat had in september, toen Spakenburg in Maassluis met 5-1 won, niemand voor mogelijk gehouden.
Het duel tegen Excelsior Maassluis is de laatste wedstrijd van Jochem Twisker,die de afgelopen drie seizoenen trainer was van Spakenburg.
IJsselmeervogels sluit het seizoen af bij ONS Sneek, de club waar trainer Sandor van der Heide vele jaren speelde en ook assistent was. Eerder dit seizoen wonnen de Rooien thuis met 2-0. Omdat ook de Friezen zeker zijn van plaatsing voor de 3e divisie, staat in dat duel slechts de eer op het spel.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.