DOVO vrijwel compleet naar VVOG

VEENENDAAL - Een vrijwel compleet DOVO staat zaterdag aan de aftrap voor de eerste wedstrijd van de play-offs om promotie naar de 3e divisie, in Harderwijk tegen VVOG. Bij de Veenendalers ontbreekt alleen de geblesseerde Bas Ent.
VVOG en DOVO spelen zaterdag de eerste van twee duels om promotie naar de 3e divisie. De aftrap is om 17.00 uur. Op 28 mei is de return in Veenendaal. De winnaar van het tweeluik promoveert.
DOVO bereikte de play-offs door als derde te eindigen in de hoofdklasse A, met 44 punten uit 24 duels. VVOG werd vierde in de hoofdklasse C, met 44 punten uit 26 duels. Meest in het oog springende speler van de Harderwijkers is voormalig Spakenburg-aanvaller Jeremy de Graaf. Hij werd dit seizoen topscorer van de hoofdklasse C met 26 doelpunten.
In de voorbereiding op dit seizoen versloeg DOVO VVOG in een oefenduel met 1-0. In competitieverband troffen beide ploegen elkaar negen keer op het hoogste niveau. Drie keer won VVOG, twee keer was de zege voor DOVO. de laatste ontmoeting, in 2006, eindigde in 1-0 voor VVOG.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.