Kops helpt FC Breukelen aan zege

LANGBROEK/BREUKELEN - De voetballers van SVL hebben de eerste wedstrijd in de promotie/degradatie poule voor een plek in de hoofdklasse verloren van FC Breukelen. 1e klasser FC Breukelen won, onder meer door drie doelpunten van Daniël Kops, met 4-2.
Het team uit Langbroek, dat strijdt tegen degradatie, kwam al vroeg op 2-0 door doelpunten van Wesley de Laat en Ali Alkan, maar na een rode kaart voor Bastin Hofman, kwam FC Breukelen terug in de wedstrijd. De penalty die werd gegeven na de overtreding van Bastin Hofman werd benut door Daniël Kops. De tien man van SVL zagen Kops in de tweede helft zijn tweede doelpunt maken waardoor FC Breukelen op gelijke hoogte kwam. In de 77e minuut bracht Kops FC Breukelen zelfs op voorsprong door zijn derde doelpunt van de middag te maken. Sam Osei gooide niet veel later de wedstrijd in het slot. Hij was de doelpuntenmaker van de 4-2.
Die voorsprong gaf Breukelen niet meer uit handen.