Huizen verliest, Spakenburg wint van GVVV

HUIZEN - In hoofdklasse B van het Zaterdagamateur voetbal heeft Huizen een geflateerde nederlaag geleden. Op de Wolfskamer verloor de ploeg van Jurgen Kok het duel tegen Hoek met 0-2.
De doelpunten vielen in de slotfase van de wedstrijd. In de 83e minuut verzilverde Hoek een penalty. Daarmee raakte Huizen uit het veld geslagen. Een minuut voor het eindsignaal wist Hoek ook een tweede treffer aan te tekenen.
Spakenburg versloeg GVVV met 2-1. Rudi van Doorn openden de score voor de Veenendalers. Hij tikte in de extra tijd van de eerste helft de 0-1 binnen. Kort na rust trok Chima Onyeke de stand gelijk. In de 72e minuut bepaalde Maurice van der Wilt de eindstand op 2-1 in het voordeel van Spakenburg.