Activiteiten rond Di Tommaso-memorial

UTRECHT - Rond de memorialmatch voor David di Tommaso organiseert FC Utrecht komende vrijdag verschillende activiteiten. De herdenkingswedstrijd wordt gespeeld tegen AS Monaco en begint om 20.00 uur.
In de aanloop daarnaartoe is er een internetveiling, waarbij geboden kan worden op gesigneerde shirts. Ook de wedstrijdbal zal verkocht worden aan de hoogste bieder.
Iedere bezoeker van de wedstrijd krijgt een speciale pin ter herinnering aan het duel. De speciaal ontworpen shirts van FC Utrecht zijn vanaf woensdag 21 maart te koop in de fanshop.
Voor het duel zal Michel Sluyk optreden, tijdens de rust zingt Henk Westbroek.
De beide teams, stewards, scheidsrechter Roelof Luinge en zijn assistenten, iedereen werkt vrijwillig mee aan de wedstrijd. De netto-opbrengst komt ten goede aan Audrey en Noah, de weduwe en zoon van David di Tomasso. De Franse voetballer overleed op 29 november 2005 volkomen overwacht.
RTV Utrecht zal via Radio M Utrecht verslag doen van de wedstrijd. Tussen 18.00 en 19.00 uur is er al aandacht voor het duel in het programma 'Over Sport Gesproken'. Vanaf 20.00 uur presenteert Evelien de Bruijn vanuit het stadion samen met René van den Berg en Pieter van Schaick een speciaal programma.
Op Regio TV Utrecht zijn maandagavond beelden te zien van deze speciale wedstrijd voor de nabestaanden van David di Tommaso.
Kaarten voor de wedstrijd zijn te koop via de fanshop en Ticketbox. Ook mensen zonder clubcard kunnen kaarten kopen. De prijzen lopen van 10 tot 20 euro.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.