FC Utrecht test talent van Arsenal

UTRECHT - FC Utrecht heeft Arsenal-talent Tafari Moore een aantal dagen op proef gehad. De club overweegt om de jonge verdediger te huren van de Engelse club.
Bij Arsenal komt Moore voorlopig niet in de plannen voor. Trainer Erik ten Hag van FC Utrecht bevestigt dat de 19-jarige Moore een goede indruk bij jong FC Utrecht heeft gemaakt. Hij heeft ook twee keer meegetraind bij het eerste elftal. Vooralsnog loopt hij stage. Of het daadwerkelijk tot een transfer komt, blijft afwachten.
Wie Moore wil aanschouwen moet even geduld hebben want de jonge verdediger is opgeroepen voor Engeland onder 19 en vertrok dinsdag per direct naar Duitsland. Engeland speelt donderdag in Frankfurt de halve finale van het EK O19 tegen Italië.

BRAAFHEID

Edson Braafheid houdt voorlopig zijn conditie op peil bij FC Utrecht. Of hij wordt beloond met een contract is nog niet bekend. Het is in ieder geval geen geheim dat Erik ten Hag hem er graag bij wil hebben. Ten Hag en Braafheid kennen elkaar nog vanuit hun gezamenlijke tijd bij FC Twente.
Ten Hag vindt de 33-jarige verdediger een speler met extra kwaliteit die door zijn manier van optreden en coaching zowel op als buiten het veld een positieve bijdrage kan leveren.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.