Van de Haar en Bleuming definitief toegevoegd aan staf FC Utrecht

UTRECHT - Hans van de Haar gaat aan de slag als assistent-trainer van Erik ten Hag bij FC Utrecht. Evert Bleuming wordt definitief hoofd scouting en daarmee is het technisch kader van de Domstedelingen compleet.
Ook de stage van Rick Kruys is verlengd bij het eerste elftal. De Utrechter loopt nu tot het einde van het seizoen stage bij het elftal van Erik ten Hag. De oefenmeester is blij dat de staf nu compleet is vertelt hij op de website van de club: "Wij zijn altijd op zoek naar manieren om ons technisch kader te versterken, omdat dat de basis vormt om onze club en onze selectie elke dag beter en sterker te maken. Wij hebben een goed gevoel over waar wij momenteel staan. Met deze toevoegingen aan onze staf gaan wij op volle sterkte richting het nieuwe Eredivisie-seizoen."

WERKZAAMHEDEN

Hans van de Haar, die zijn werkzaamheden bij FC Utrecht combineert met zijn rol als hoofdtrainer bij tweede divisionist Spakenburg, vervangt de vertrokken Sjors Ultee. Van de Haar was afgelopen seizoen al actief bij FC Utrecht als spitsentrainer.
Bleuming tekent voor drie seizoenen in Utrecht. Hij krijgt de verantwoording over het scoutingsapperaat van de Utrechters. Ook zal hij de wedstrijdanalyse van de tegenstander onder zijn hoede nemen. De voormalig profvoetballer deed deze werkzaamheden tot op heden in stageverband.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.