Jong FC Utrecht speelt zes thuiswedstrijden bij IJsselmeervogels

UTRECHT - Jong FC Utrecht speelt komend seizoen meerdere thuiswedstrijden in de jupiler league op het veld van IJsselmeervogels. Zes vrijdagavondwedstrijden zullen afgewerkt worden op de Westmaat.
FC Utrecht heeft deze beslissing genomen om het veld van de Galgenwaard te ontlasten. Er kon niet worden uitgeweken naar Zoudenbalch, het trainingscomplex van FC Utrecht. Hier kon niet aan de eisen van de jupiler league worden voldaan.

VELDBEZETTING

"Natuurlijk geniet Stadion Galgenwaard onze voorkeur. Om de kwaliteit van het veld te waarborgen voor de wedstrijden van de hoofdmacht van FC Utrecht, Jong FC Utrecht én het EK voor vrouwen dat in de zomer van 2017 deels in Utrecht wordt afgewerkt, moeten we echter verdeeld over het seizoen zes keer naar een andere speellocatie uitwijken. Het is de eerste keer dat wij met een team aantreden in de Jupiler League, dus organisatorisch moeten we ondervinden wat dit inhoudt. Na het seizoen worden al onze keuzes grondig geëvalueerd", aldus Raimond de Haas namens FC Utrecht.
Het gaat om de volgende wedstrijden:
30 september Jong FC Utrecht - Helmond Sport
21 oktober Jong FC Utrecht - MVV
2 december Jong FC Utrecht - FC Emmen
3 februari Jong FC Utrecht - Jong PSV
10 maart Jong FC Utrecht - Achilles'29
17 maart Jong FC Utrecht - FC Eindhoven

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.