GVVV opent met driepunter bij HHC Hardenberg

GVVV viert feest
GVVV viert feest © RTV Utrecht / Arnold Schenk
VEENENDAAL - GVVV heeft haar eerste wedstrijd in de tweede divisie winnend afgesloten. De ploeg van John de Wolf won op Sportpark De Boshoek in Hardenberg van HHC Hardenberg met 1-2.
Robin Mulder zette GVVV binnen 20 minuten op een 0-2 voorsprong. Rob van der Leij bracht HHC terug via een penalty en zette de ruststand op 1-2. In de tweede helft keerde GVVV-keeper Johan Janssen een tweede strafschop.

STERK BEGIN

GVVV kwam sterk uit de startblokken. Na drie minuten trof Robin Mulder al doel, wat de eerste goal in de nieuwe tweede divisie betekende. Hardenberg probeerde met veel balbezit iets uit te richten, maar het was opnieuw Mulder die HHC-keeper Sander Danes klopte. Hij zette op aangeven van Rodney Hofman de 2-0 op het scorebord.
Een duwfout van diezelfde Mulder leverde HHC een penalty op, die Rob van der Leij koelbloedig binnenschoot. Vijf minuten na rust mocht Van der Leij weer aanleggen, maar GVVV-doelman Johan Jansen wist de bal dit keer te stoppen. In de slotfase drong HHC nog aan, maar de Veenendalers hielden stand en trokken de 1-2 over de streep.

De Wolf: ''Het eerste half uur was fantastisch, zo hebben we ook getraind''
Mulder: ''Dan hangt 'ie gelijk in het mandje. Dat is wel lekker hoor!''

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.