RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Koeweits team in Ronde van Midden Nederland

UTRECHT -

De 60 editie van de Ronde van Midden Nederland wordt ook dit jaar gereden over twee dagen. Op zaterdag 27 augustus wordt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug een ploegentijdrit gereden. Een dag later staat een etappe van 200 kilometer op het programma.

In de wedstrijd staat de top van de Europese en Nederlandse continentale- en opleidingsteams aan de start. Er start dit jaar ook een ploeg uit Koeweit in het peloton.

Start en finish van de ploegentijdrit zijn op de Leersumsestraatweg (N225 ter hoogte van kruising Ruiterberg). De renners rijden twee rondes van bijna 13 kilometer. Koersdirecteur Jochem Uytdehaage is razend enthousiast over het parcours. "Iedereen die weleens over de Heuvelrug fietst, kent deze locatie. De ploegen rijden dit jaar voor het eerst over de kaarsrechte weg tussen Leersum en Doorn. Dat wordt een spektakel."

Zondag 28 augustus rijden de renners 200 kilometer met start en finish op bedrijventerrein Papendorp in Utrecht.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -