DOVO pakt drie punten in hoofdklasse

VEENENDAAL/EEMDIJK - DOVO heeft haar vierde wedstrijd van het seizoen gewonnen. In de hoofdklasse B wist de ploeg van trainer Gert Kruys met 3-0 te winnen van CSV Apeldoorn.
Na één minuut stonden de Veenendalers al op een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt. Vlak voor rust en tien minuten voor het eindsignaal wist DOVO opnieuw te scoren. De zege betekent de tweede overwinning van dit seizoen voor DOVO, dat nu 7 punten uit 4 wedstrijden heeft.
Argon ging op bezoek bij Zwaluwen. In Vlaardingen kwamen de blauwhemden uit Mijdrecht niet verder dan 1-1. Beide goals kwamen voort uit strafschoppen. Argon heeft na 4 wedstrijden in de hoofdklasse A 7 punten op zak.
Voor alle uitslagen uit de hoofdklasse A en B kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.