Beladen topper voor IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels speelt zaterdag de topper uit tegen Scheveningen. Het is het duel tussen de nummers drie en vier van de 3e divisie. Beide teams zijn aan een goede reeks bezig; Scheveningen is al zes competitieduels op rij ongeslagen, IJsselmeervogels won vijf keer op een rij.
"Het wordt een lastige wedstrijd, ik zie Scheveningen als één van onze belangrijkste concurrenten", zegt IJsselmeervogels-trainer Sandor van der Heide, die zaterdag weer kan beschikken over de van een blessure herstelde Hanne Hagary. "Die zal nog niet starten, maar het geeft ons voorin weer meer opties", aldus de coach van de Rooien. Shanon Carmelia, die zich deze week met Curaçao plaatste voor de Gold Cup, is ook terug. Maikel de Harder, Mimoun Eloisghiri en Chris Connor zijn nog niet inzetbaar.
Vorig seizoen verloor IJsselmeervogels een tumultueus duel op Houtrust met 3-0. Scheidsrechter Dröge gaf toen rode kaarten aan Marvin Nieuwlaat van Scheveningen, de IJsselmeervogels-spelers Maikel de Harder en Mike van der Laar en aan teammanager Lammert Jan van Diermen van IJsselmeervogels.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.