UVV legt twee tophonkballers vast

UTRECHT - Met het vastleggen van de gebroeders Daal heeft Pickles UVV een grote stap gezet richting het volgende seizoen. Zo zal Rodney Daal (voormalig profhonkballer en top-prospect van de San Diego Padres), na anderhalf jaar niet actief te zijn geweest vanwege onder meer een armblessure, zich proberen in de kijker te spelen van Aziatische prof-clubs. Randy Daal is oud-international en zit in de herfst van zijn carrière. De oudste van de twee broers zal met name door zijn slagkracht en enorme ervaring een welkome aanwinst zijn.
"Ik ken de club al jaren, mijn andere broer (red. Ricky) heeft er ook gespeeld. Ik ben inmiddels weer helemaal fit, en heb zin om aan de gang te gaan. Ik kan niet wachten tot het seizoen begint", aldus Rodney Daal over zijn nieuw club.
Pickles UVV voorzitter Merijn van Elsacker is blij met de versterkingen. "Met het binnenhalen van Rodney en Randy hebben we ons eerste honkbal-team enorm versterkt. Maar wat ik even zo belangrijk vind, is dat Rodney tevens zijn kennis zal overdragen aan de jeugd tijdens de trainingen die hij gaat verzorgen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.