RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Open dag FC Utrecht voor kinderen

1/2
UTRECHT -

FC Utrecht doet dinsdag in de Galgenwaard aan klantenbinding met de allerkleinsten. De supporters van de toekomst kunnen vanaf de tribune kijken naar een training van het eerste elftal.

Perry Hendriks van FC Utrecht zegt dat ze met de open training in het stadion "de jongste supporters leren hoe ze supporter kunnen zijn". "Dat kan op geen betere manier, dan ze in aanraking te brengen met de helden op het veld."


ALLES UIT DE KAST

De club heeft volgens Hendriks "alles uit de kast getrokken" voor de jongste fans. "Er zijn clowns, er zijn mascottes.Tijdens de training geeft de trainer met een headset uitleg over de oefenvormen. En na afloop kunnen ze handtekeningen jagen en is er een kidspersconferentie."


TIGERS

Op dit moment zijn een kleine drieduizend kinderen geregistreerd fan van FC Utrecht. De club wil dat de Junior Tigers groeien naar vijfduizend leden. "Supporters zijn het kloppende hart van de organisatie", aldus Hendriks. "Als je door de geschiedenis van de club heen kijkt, dan is er maar één constante factor en dat zijn de supporters op de tribune."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -