Lastige bekerklus voor Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg hoopt dinsdagavond een einde te maken aan een slechte reeks. Uit de laatste vier competitieduels haalden de Blauwen slechts twee punten. Dinsdag, in de tweede ronde van de KNVB beker, moet er weer eens worden gewonnen.
Tegenstander ASWH is echter niet de makkelijkste opponent. De club uit Hendrik Ido Ambacht speelt weliswaar een klasse lager, maar won eerder dit seizoen ook al uit van De Treffers. Bovendien verloor Spakenburg de laatste keer dat het op eigen veld tegen ASWH speelde met 4-1. Toen betrof het een duel om de Super Cup tussen landskampioen Spakenburg en bekerhouder ASWH.
In competitieverband kwam ASWH zeven keer op bezoek bij Spakenburg. Beide ploegen won drie keer, één keer eindigde het gelijk. Doelsaldo over die zeven duels is 7-7.
Bij Spakenburg, dat eerder dit seizoen stuntte door Fortuna Sittard uit het bekertoernooi te kegelen, ontbreken de geblesseerden Tom Oostinjen, Ismo Vorstermans en Joey Belterman. Blikvanger bij ASWH is voormalig Spakenburg-spits Peter de Lange, die met 10 doelpunten topscorer is van de 3e divisie. Daarin staat ASWH op de tweede plaats, achter koploper FC Lisse.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.