'Winning streak' FC Utrecht ten einde na gelijkspel tegen NEC

UTRECHT - FC Utrecht heeft zondag 1-1 gelijkgespeeld tegen NEC. Met dit gelijkspel komt er een einde aan een zegereeks van drie duels, FC Groningen(beker), Willem II en Go Ahead Eagles, van de Utrechters.
Via Nacer Barazite kwam FC Utrecht op 1-0 voorsprong. Hij kon de bal van dichtbij in het doel werken uit een voorzet van Richairo Zivkovic. Even later was Zivkovic zelf dichtbij de 2-0, maar hij schoof de bal net naast het Nijmeegse doel.
Een kwartier na rust schoot Ferdi Kadioglu de bal vanaf een meter of zestien in de bovenhoek en bracht de stand daarmee gelijk. Waar de eerste helft voor Utrecht was, was de tweede helft voor de bezoekers uit Nijmegen.
35' Nacer Barazite [1-0]
61' Ferdi Kadioglu [1-1]
FC Utrecht stijgt door het gelijkspel van plek negen naar plek acht in de eredivisie.

Yassin Ayoub:"Als je zo'n eerste helft speelt dan is het heel zonde"
Erik ten Hag:"We verloren de controle op de wedstrijd"
Sofyan Amrabat:"We hadden de eerste helft genoeg kansen"
Robin van der Meer: "De trainer had het over egoïsme"