Medisch Centrum Westmaat bij Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Het sportpark van tweede divisionist Spakenburg kan dit seizoen makkelijk worden omgedoopt in Medisch Centrum Westmaat. Trainer Hans van de Haar van de Blauwen kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen TEC Tiel niet beschikken over het vijftal Tom Oostinjen, Adi Draganovic, Tim Sanders, Sten Vreekamp en Joey Belterman. Daar tegenover staat dat Ismo Vorstermans is hersteld van een blessure.
Het duel tegen TEC is een regelrechte zespuntenwedstrijd voor Spakenburg. De ploeg is na een magere reeks met twee punten uit zes duels gezakt naar de 12e plaats in de tweede divisie. TEC heeft de laatste weken met twee zeges juist de weg naar boven gevonden en staat slechts één plaats onder de Blauwen. Er moet kortom dus weer eens gewonnen worden door Spakenburg.
Spakenburg mag derhalve gewaarschuwd zijn, temeer omdat TEC drie van de vier overwinningen dit seizoen boekte in uitwedstrijden. Bekendste speler van TEC is aanvaller Jip Bartels. De Utrechter, die in de jeugd van Ajax speelde, scoorde dit seizoen twee doelpunten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.