Magreb'90-aanvoerder uit selectie gezet

UTRECHT - Mohammed Zouzou maakt niet langer deel uit van de selectie van Magreb'90. De aanvoerder van de Utrechtse derde divisionist heeft van trainer Mo El Abdellaoui te horen gekregen dat hij niet langer welkom is op de club. Aanleiding is Zouzous gedrag na de 4-1 nederlaag van afgelopen zondag tegen Juliana'31.
"Hij ging tekeer in de kleedkamer, en beweerde dat hij de enige was die er alles aan gedaan had", zegt El Abdellaoui. "Terwijl hij degene was die in het veld de tactische plannen doorkruiste door als laatste man naar voren te hollen nadat ik een extra spits had ingebracht. Vervolgens riep hij in de kleedkamer tegen een speler dat hij ervoor zou zorgen dat hij volgende week niet zou worden opgesteld."
Dat Zouzou dit seizoen nog terugkeert in de selectie, lijkt onwaarschijnlijk. "Ik heb hem zondag weggestuurd en gezegd dat ik dinsdagavond met hem wilde praten", aldus El Abdellaoui. "En ik heb hem verteld dat als hij niet zou komen, hij wat mij betreft helemaal weg mocht blijven. Ik heb hem dinsdag niet gezien."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.