Weinig reden tot wisselen voor Erik ten Hag

UTRECHT - Na de interlandperiode hervat FC Utrecht zondag de competitie bij FC Twente. De Utrechters gaan op jacht naar de vierde zege in vijf wedstrijden.

OPMARS

De mannen van Erik ten Hag zijn bezig met een opmars sinds de interlandbreak van begin oktober. Uit de vier wedstrijden daarna werden tien punten gehaald. Hierdoor vinden we de FC terug op plek acht met 16 punten uit twaalf wedstrijden. FC Twente is al zeven wedstrijden zonder nederlaag, staat zesde en heeft drie punten meer dan Utrecht.
Voor de tweede keer dit seizoen reist FC Utrecht af naar de Grolsch Veste. Eind september schakelde Utrecht de Enschedeërs uit in de KNVB-Beker door met 3-1 te winnen.
Van de 45 ontmoetingen tussen beide teams won FC Utrecht er acht. 27 keer was Twente de sterkste en tien keer eindigde het in een remise. Vorig jaar eindigde het duel in Enschede in 3-1 voor de thuisploeg.

KOCH

Edson Braafheid, Jeff Hardeveld en Sean Klaiber ontbreken. Menno Koch liep op de training een vleeswond op aan zijn onderbeen, maar die is gehecht. Hij verwacht zondag bij de selectie te zitten. Verder kan Ten Hag beschikken over zijn vaste basisploeg.
FC Twente - FC Utrecht begint zondag om 14.30 uur en is live te volgen via Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.

Erik ten Hag: "Er ontstaat een vaste ploeg"
Yassin Ayoub: "Het is belangrijk om deze vorm vast te houden"
Erik ten Hag op bezoek bij zijn oude liefde

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.