Spakenburg na spectaculair slot nipt onderuit

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft het uitduel in de tweede divisie tegen Kozakken Boys nipt verloren. Het ging met 4-3 onderuit.
Spakenburg leek in het slot een punt mee te nemen uit Werkendam. In de 91e minuut maakte aanvoerder Danny van den Meiracker de gelijkmaker: 3-3. Nog geen minuut later scoorde Everton Pires Tavares namens de thuisploeg en werd hierdoor de matchwinnaar. Waar Van den Meiracker eerst nog de held leek te worden van zijn ploeg, werd hij er in de laatste minuut afgestuurd met een rode kaart. De aanvoerder duwde de scheidsrechter omdat hij het niet eens was met een beslissing.
Door de nederlaag blijft Spakenburg onderin de middenmoot van de tweede divisie staan.
20' Raily Ignacio [1-0]
32' Olivier Pilon [1-1]
39' Ahmad Mendes Moreira [2-1]
61' Berry Powel [3-1]
80' Olivier Pilon [3-2]
91' Danny van den Meiracker [3-3]
92' Everton Pires Tavares [4-3]
Bijz. 96' Danny van den Meiracker, Rode kaart.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.