FC Utrecht geeft in blessuretijd overwinning uit handen

© ANP
UTRECHT - FC Utrecht heeft thuis tegen Feyenoord met 3-3 gelijkgespeeld. Michiel Kramer maakte in de negende minuut van de blessuretijd de gelijkmaker.
Al in de tweede minuut ontvlamde de wedstrijd door een doelpunt van Sébastien Haller. Hij schoot de 1-0 binnen. Lang kon FC Utrecht niet genieten van de voorsprong. Oud-FC Utrechtspeler Dirk Kuyt maakte twee minuten later de gelijkmaker: 1-1. Beide ploegen kwamen in de eerste helft niet meer tot scoren en zochten met een 1-1 stand de kleedkamers weer op.
Giovanni Troupée zette de Domstedelingen weer op voorsprong. Hij was na een schot op doel sneller bij de bal dan keeper Jones en benutte de rebound. Na 71 minuten moest FC Utrecht verder zonder Robbin Ruiter. De keeper landde hard op zijn hoofd na een botsing met Jörgensen en verliet het veld per brancard. Met David Jensen voor het eerst onder de lat maakte Haller niet veel later de 3-1. Jörgensen bracht Feyenoord in de 89e minuut terug in de wedstrijd. In de negende minuut van de blessuretijd was het Michiel Kramer die de gelijkmaker binnen kopte.
2' Sébastien Haller [1-0]
4' Dirk Kuyt [1-1]
52' Giovanni Troupée [2-1]
84' Sébastien Haller [3-1]
89' Nicolai Jörgensen [3-2]
90' Michiel Kramer [3-3]
Door het gelijke spel staat Utrecht na veertien speelronden op een zevende plaats met achttien punten.

Nacer Barazite:"We waren heel gedisciplineerd en georganiseerd"
Erik ten Hag:"Je moet aan het eind zo'n wedstrijd over de streep trekken"
Mark van der Maarel:"Uiteindelijk nog twee punten weggegeven door naïviteit"
Dit voelt alsof je zwaar op de kloten hebt gehad volgens Janssen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.