FC Utrecht wil met Jensen op doel aansluiting houden met de subtop

UTRECHT - FC Utrecht gaat zondag op bezoek bij ADO Den Haag. In de Hofstad zal de Deen David Jensen bij de Utrechters de plek onder de lat innemen, nadat eerste doelman Robbin Ruiter vorige week zijn sleutelbeen brak.
Tegen koploper Feyenoord gaf de FC afgelopen zondag een 3-1 voorsprong uit handen. Het gelijkspel zorgde er wel voor dat de ploeg van trainer Erik ten Hag een reeks van wedstrijden zonder nederlaag voortzette; die serie staat nu op zes. Utrecht staat op een zevende plaats in de eredivisie met 18 punten. ADO is de nummer vijftien, al is het verschil tussen beide ploegen slechts vier punten.

ADO

Van de 29 eerdere duels in Den Haag won FC Utrecht er zeven. Twaalf keer nam Utrecht een punt mee en tien keer ging de zege naar ADO. De laatste keer dat de rood-witten drie punten pakten in Den Haag, was in oktober 2012. Vorig seizoen eindigde het duel in het Kyocera Stadion in 1-1.
ADO Den Haag - FC Utrecht begint zondag om 12.30 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht. De radio-uitzending begint om 12.00 uur.

Erik ten Hag: "David Jensen mag het nu laten zien"
David Jensen: "Nerveus? Voor wat? Ik kijk er naar uit!"
Willem Janssen: "Ik heb alle vertrouwen in David"
Ten Hag en Jensen gaan met een goed gevoel richting ADO

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.