Ziekenboeg Spakenburg blijft maar vol

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg-trainer Hans van de Haar heeft een hele puzzel op te lossen voor de thuiswedstrijd in de tweede divisie tegen Barendrecht. Hij kan tegen de Zuid-Hollanders niet beschikken over de geblesseerden Tom Oostinjen, Joey Belterman en Nick Tol. Doelman Richard Arends is geschorst. Of Kees Tol, Robby Holder en Ismo Vorstermans zaterdag mee kunnen doen is nog onzeker.
Daartegenover staat dat aanvoerder Danny van den Meiracker gewoon kan spelen. Hij tekende met succes beroep aan tegen een schikkingsvoorstel voor een schorsing van vijf duels, na zijn rode kaart tegen Kozakken Boys.
Spakenburg, dat wisselvallig presteert, staat elfde op de ranglijst. Barendrecht staat twee plaatsen hoger. De ploeg van trainer Adri Poldervaart kende in oktober en november een reeks van zes ongeslagen duels, maar verloor de laatste twee wedstrijden. Als Spakenburg, dat eerder dit seizoen in Barendrecht met 5-3 won, zaterdag opnieuw wint, gaan de Blauwen Barendrecht op de ranglijst voorbij.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.