RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

IJsselmeervogels is Eloisghiri dit seizoen kwijt

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels kan dit seizoen niet meer beschikken over Mimoun Eloisghiri. De aanvaller kampt met een hernia, zo heeft een mri-scan uitgewezen. Eloisghiri staat nu voor de keuze tussen wel of niet opereren. Na een operatie kan hij mogelijk zijn voetballoopbaan weer oppikken, als hij zich niet laat opereren lijkt een terugkeer op niveau uitgesloten.

Eloisghiri kwam afgelopen zomer van Kozakken Boys over naar IJsselmeervogels. Door rugproblemen speelde hij geen enkele volledige wedstrijd. In het begin van de competitie startte hij twee keer in de basis, maar werd gewisseld. Op 3 september, in de uitwedstrijd tegen Odin'59, viel hij 20 minuten voor tijd in. Dat was tevens zijn laatste optreden.

Talenten
IJsselmeervogels neemt na dit seizoen afscheid van derde doelman Boy Mulder en de gebroeders Justin en Mitchel Rood. Het is nog niet bekend waar zij volgend jaar spelen. Voor doelman Mulder is al een vervanger gevonden; Jan van Willigen, de keeper van de A1, maakt de stap naar de A-selectie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht