FC Utrecht klaar voor Go Ahead Eagles

UTRECHT - FC Utrecht moet na de nederlaag tegen aartsrivaal Ajax vorige week en afgelopen woensdag de uitschakeling in het bekertoernooi tegen Cambuur Leeuwarden nu echt opstaan tegen Go Ahead Eagles uit Deventer. Dat zegt coach Erik ten Hag.
"De bekernederlaag is een deceptie voor ons, maar daar moet je mee omgaan", aldus Ten Hag. "We moeten leren van de lessen die we opgetekend hebben gekregen en daar wat mee doen in de competitie." De coach is niet bang voor de Deventenaren. "We moeten gefocust zijn, wat er woensdag aan ontbrak was scherpte in het strafschopgebied. Daar moet de ploeg echt wat mee gaan doen."
Voor verdediger Robin van der Meer is de wedstrijd in de Adelaarshorst een bijzondere. Voor hij naar FC Utrecht kwam, speelde hij in Deventer. "Het kan daar spoken. De supporters zijn fantastisch en ik krijg via social media al berichten dat ze er naar uitzien mij weer te zien. Ik heb datzelfde gevoel, het is daar toch voor mij begonnen. Maar we gaan er heen voor drie punten en niets minder."
Go Ahead Eagles staat één na laatste, FC Utrecht op de zesde plaats. Winst is voor de Utrechters nodig om in het spoor van de subtop te blijven. De wedstrijd begint om 18:30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Voorbeschouwing met Willem Janssen
Voorbeschouwing met Erik ten Hag
Voorbeschouwing met Robin van der Meer
Voorbeschouwing FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles met Gert en René

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.