GVVV mist geblesseerde smaakmaker

VEENENDAAL - GVVV moet het in de amateurklassieker tegen Kozakken Boys stellen zonder linkerspits Soufiane Laghmouchi. De smaakmaker van de laatste wedstrijden, die in de winterstop GVVV kwam versterken, is geblesseerd aan de hamstring. Door zijn blessure zal Cayfano Latupeirissa waarschijnlijk terugkeren in de basis. Trainer John de Wolf kan verder niet beschikken over de langdurig geblesseerden Bart Hulsbos en Simon Brouwer.
GVVV - Kozakken Boys is een klassieker in het zaterdagvoetbal. Beide ploegen troffen elkaar 21 keer eerder op Panhuis. GVVV won elf keer, de ploeg uit Werkendam ging zes keer met de zege aan de haal. De grootste zege voor GVVV werd geboekt in 2014, toen de Veenendalers met 5-0 wonnen.
Beide ploegen zijn in de tweede divisie aan het opkrabbelen na een slechte reeks. GVVV won de laatste twee duels, na een reeks van vijf wedstrijden waarin maar één punt werd gehaald. Ook Kozakken Boys kende in december en januari een reeks van één uit vijf, maar die ploeg is inmiddels alweer vier wedstrijden zonder nederlaag.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.