Defensieve zorgen voor Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg-trainer Arnold Klein moet puzzelen om zijn defensie op orde te krijgen, voor de uitwedstrijd van zaterdag tegen hekkensluiter Jong FC Twente. Centrumverdediger Tim Sanders is na zijn rode kaart van zaterdag geschorst, Ismo Vorstermans (zie foto) is geblesseerd en Kelvin Maynard, die tegen Excelsior Maassluis geblesseerd uitviel, is een twijfelgeval.
Ook het meespelen van topscorer Olivier Pilon en aanvaller Kees Tol is onzeker. Pilon viel zaterdag geblesseerd uit, Tol kampt al enkele weken met een kuitblessure.
Spakenburg boekte afgelopen weekend voor het eerst sinds tijden weer eens een overwinning. Zaterdag in Hengelo telt ook maar één ding: winst. Een zege zou de Blauwen drie hele belangrijke punten opleveren in de strijd om lijfsbehoud. Bij puntenverlies worden de zorgen weer acuut.
Eerder dit seizoen won Spakenburg de thuiswedstrijd tegen Jong FC Twente met 5-0. De Enschedese beloften hebben de laatste vier duels op rij verloren. Zij boekten dit seizoen maar één thuisoverwinning; tegen GVVV werd het 3-1.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.