Labyad maakt zijn opwachting bij FC Utrecht

UTRECHT - FC Utrecht speelt zaterdagavond tegen NEC zonder Nacer Barazite. De creatieve middenvelder is overbelast. Zijn plek zal worden ingenomen door Zakaria Labyad. De Utrechter maakt voor het eerst zijn opwachting in de basis.
In Nijmegen moet FC Utrecht zich zien te herstellen van de nederlaag tegen Heracles. In Almelo speelde FC Utrecht een prima eerste helft, maar dat werd teniet gedaan door een dramatisch tweede bedrijf. "Dat was ongedisciplineerd", zegt trainer Erik ten Hag. "Onder mijn leiding is dat nog niet eerder voorgekomen, maar zorgen maak ik me niet voor NEC."
Voor Kevin Conboy wordt het een weerzien met zijn oude club. De Deen keerde afgelopen weekend terug in de basis. Helemaal fit oogde de verdediger nog niet tegen Heracles. "Ik heb natuurlijk maanden niet gevoetbald. Daardoor zat ik er aan het eind wel doorheen. Maar dat komt vanzelf goed."
Sofyan Amrabat hoopt zijn eerste goal voor FC Utrecht te maken. "Tegen Heracles had ik de kans, maar ging daar onzorgvuldig mee om, maar drie punten vind ik belangrijker." Tegenstander NEC staat 12e in de eredivisie, FC Utrecht is 4e. NEC - FC Utrecht begint zaterdag om 19.45. De wedstrijd is live te volgen op Radio M Utrecht 93.1FM.

Vooruitblik: NEC - FC Utrecht
Erik ten Hag: "Zorgen maken is een groot woord"
Kevin Conboy: "Kleine momentjes bepalen het resultaat"
Sofyan Amrabat: "Die eerste goal komt vanzelf"
Koffie met Boonen: NEC - FC Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.