GVVV zonder zorgen naar Amsterdam

VEENENDAAL - GVVV reist zaterdag zonder zorgen af naar Amsterdam, voor de uitwedstrijd tegen AFC. De Veenendalers staan tweede in de 2e divisie, achter kampioen Jong AZ. En waar zo'n beetje de helft van de 2e divisie nog angstig naar de degratatiestreep kijkt, is GVVV één van de ploegen die daar geen rekening meer mee hoeft te houden.
Tegenstander AFC, getraind voor voormalig FC Utrecht-coryfee Ton du Chatinier, kijkt wel over de schouder. De Amsterdammers streden voor de winterstop mee om de bovenste plaatsen, maar een slechte reeks van vier punten uit negen duels én een punt strafaftrek vanwege het feit dat niet werd voldaan aan de licentie-eisen, hebben geleid tot een tuimeling op de ranglijst. AFC is nu twaalde en heeft maar vijf punten voorsprong op Spakenburg, dat op een p/d plek staat.
GVVV verloor eerder dit seizoen de thuiswedstrijd tegen AFC met 3-1. Trainer John de Wolf kan beschikken over dezelfde selectie als vorige week, toen met 2-2 gelijk werd gespeeld tegen Spakenburg. Alleen de langdurig geblesseerden Bart Hulsbos en Simon Brouwer ontbreken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.