Utrecht maakt zich op voor knallende derby

UTRECHT - In de 3e divisie spelen zondag Hercules en Magreb'90 tegen elkaar in een stadsderby met grote belangen. Hoewel Hercules vijfde is en Magreb op de 13e plaats nog in de buurt van de degradatiezone staat, speelt ook een mogelijke promotie naar de 2e divisie een rol. Zowel Hercules als Magreb, dat al zeven duels op rij won, staan er goed voor in de 3e periode. De grote concurrenten in de 3e periode zijn. De Dijk en Westlandia, maar die hebben al een periodetitel op zak.
Hercules is nagenoeg compleet. Jeffrey Vlug keert terug van een schorsing en alleen de al lang geblesseerde Roy Kelder ontbreekt op het appèl. Magreb'90-coach Jamal Yahiaoui heeft wel zorgen. Aanvoerder Omar Boukhari, steraanvaller Jawad Bellasan (zie foto) en Souffian Reclaoui, die onlangs op proef was bij RKC Waalwij,k zijn geschorst. Mohammed Zouzou keert mogelijk terug van een blessure.
Hercules won eerder dit seizoen de uitwedstrijd tegen Magreb'90 met 5-2. Vorig seizoen won Hercules de derby op eigen veld met 2-1. Het duel van komende zondag begint om 14.00 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.