Dijkhuizen kijkt deze week mee bij FC Utrecht

UTRECHT/DE MEERN - Trainer Marinus Dijkhuizen heeft deze week een meekijkstage bij FC Utrecht. Dat vertelde de oefenmeester uit De Meern dinsdag aan RTV Utrecht.
"Ik had het verzoek gedaan om een dag mee te lopen bij Erik ten Hag. Toen zei hij laten we daar een week van maken", aldus Dijkhuizen. Hij vindt de manier van training geven van Ten Hag erg interessant. Ook sluit Dijkhuizen een samenwerking tussen hem en FC Utrecht niet uit. "Je weet nooit hoe dingen lopen. Op dit moment ben ik vrij en ja ik ben wel opzoek naar een nieuwe klus."
Er gaan geruchten dat Jong PSV mogelijk assistent Jean-Paul de Jong overneemt van FC Utrecht. Of Dijkhuizen dan zijn positie gaat innemen is volgens de trainer op dit moment nog niet aan de orde. "Op dit moment is Jean-Paul hier nog dus daar is nog geen sprake van. Maar wie weet als hij weggaat, dan is dat een hele interessante optie."
Dijkhuizen kwam als voetballer in 28 duels in actie voor FC Utrecht. De aanvaller wist vier keer te scoren. Tot december 2016 was Dijkhuizen trainer van NAC Breda. Hij werd daar ontslagen. Bij NAC Breda werd hij opgevolgd door voormalig FC Utrecht-speler Stijn Vreven.

Marinus Dijkhuizen kijkt een week mee bij FC Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.