Powel en IJsselmeervogels dichter bij elkaar

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels en Berry Powel hebben deze week een goed tweede gespek gehad over de mogelijke contractverlenging van de topscorer. Dat zegt voorzitter André van Diermen van de technische commissie. "Wij zijn dichter bij elkaar gekomen."
Vorige week onstond er opschudding op de Westmaat, toen Powel een eerste aanbieding van IJsselmeervogels zei te beschouwen als een 1 april-grap. Van Diermen haalt er zijn schouders over op. "Berry en wij hebben de intentie met elkaar verder te gaan. Tijdens het eerste gesprek lagen vraag en aanbod ver uit elkaar. Nu gaan we bekijken in hoeverre we aan zijn wensen tegemoet kunnen komen."
Amersfoorter Powel kwam in de winterstop op huurbasis over van de 2e divisionist Kozakken Boys. Inmiddels heeft hij met 15 treffers een belangrijk aandeel in de koppositie die IJsselmeervogels inneemt in de 3e divisie A. Als het aan Van Diermen ligt maakt de spits volgend seizoen zijn doelpunten opnieuw voor de Vogels. "Als we eruit komen, zal dat binnen nu en twee weken zijn.

ELOISGHIRI

Mimoun Eloisghiri maakt waarschijnlijk ook volgend seizoen deel uit van de selectie van de Vogels. De spits wordt één dezer dagen geopereerd aan een hernia en wil graag bij IJsselmeervogels revalideren. Eloisghiri kwam afgelopen zomer van Kozakken Boys naar de Westmaat, maar speelde als gevolg van zijn rugproblemen nauwelijks.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.