DHSC, Delta Sports'95 promoveren naar eerste klasse

UTRECHT - DHSC is voor het eerst in de geschiedenis gepromoveerd naar de eerste klasse. De Utrechters mogen zichzelf kampioen noemen van de tweede klasse B. In de kampioenswedstrijd werd Amstelveen Heemraad met 2-0 verslagen.
DHSC heeft na 24 wedstrijden 58 punten gehaald. Met nog twee wedstrijden te gaan is het gat met FC De Bilt nu 11 punten.
Ook de voetballers van Delta Sports '95 uit Houten promoveren naar de eerste klasse. In hun kampioenswedstijd werd met 4-0 gewonnen van Roda Boys. Ook Delta Sports debuteert volgend seizoen in de eerste klasse.
Delta Sports '95 is met 55 punten na 24 duels niet meer in te halen. GJS staat tweede en heeft 48 punten met nog twee duels te spelen.
In de vierde klasse F is Cobu Boys uit Amersfoort gepromoveerd naar de derde klasse. Coby Boys won in de voorlaatste wedstrijd het seizoen met 2-1 van SVMM. Door die winst heeft Coby Boys nu 48 punten. De nummer twee OSO verloor, waardoor de Amersfoorters nu niet meer in te halen zijn. Het verschil is met nog één wedstrijd te gaan 5 punten.

DEGRADATIE

In de tweede klasse B is NITA uit Nieuwer Ter Aa gedegradeerd naar de derde klasse. Het gat met de veilige twaalfde plek is te groot geworden. NITA is hekkensluiter met 12 punten uit 24 duels. Be Fair staat op de twaalfde plek met 19 punten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.