Troupée verlengt contract maar sluit transfer niet uit

UTRECHT - Giovanni Troupée verlengt zijn contract bij FC Utrecht tot en met de zomer van 2021. Toch sluit hij niet uit dat hij op korte termijn weggaat.
De rechtsback heeft een goed seizoen achter de rug en in het geruchtencircuit wordt hij in verband gebracht met een transfer. Vandaag is zijn verbintenis tot en met 2019 met twee jaar verlengd.
"Dat neemt niet weg dat als een club je wil hebben, dat alsnog kan", zegt de 19-jarige rechtsback tegen RTV Utrecht. "Dat is niet uitgesloten."
Onder meer het Duitse Borussia Mönchengladbach was geïnteresseerd in de jonge FC Utrecht-verdediger. "De stap naar het buitenland is natuurlijk vrij groot. Misschien dat ik een tussenstap kan maken richting de top van Nederland."

GOED SEIZOEN

Dit seizoen won Troupée de Di Tommaso-trofee voor beste speler van het jaar. De Amsterdammer debuteerde in 2015 voor FC Utrecht. Hij was toen net 17 en daarmee de jongste FC Utrecht-debutant ooit. Sindsdien speelde hij 39 competitieduels waarin hij vier keer scoorde.
"Ik ben nog jong dus ik kan in Nederland ook nog groeien. Wat er daarna gaat gebeuren of wat er nu gaat gebeuren dat zien we allemaal wel."

Troupée: "Een transfer is niet uitgesloten."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.