Voetbalclub Spakenburg rouwt om verlies voormalig lid Savannah Dekker

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Ook bij voetbalclub Spakenburg is het verdriet groot na het nieuws dat Savannah Dekker is overleden. De 14-jarige Savannah was tot een aantal jaar geleden nog actief lid van Spakenburg en speelde als keeper in een van de meidenteams.
Spakenburg laat op de clubwebsite weten dat de club diep geschokt is door het trieste nieuws. "We zijn als club geschokt dat Savannah er niet meer is en leven intens mee met haar (groot)ouders, familie, vrienden, vriendinnen, klasgenoten en iedereen die Savannah kende. Namens de club willen we hen een warm hart toedragen. Veel sterkte en Gods kracht toegewenst in deze zware tijd."
Savannah was ook fan van het eerste elftal van Spakenburg. Zo vierde ze in 2014 het kampioenschap van De Blauwen nog mee.

IJSSELMEERVOGELS

Ook bij de buren IJsselmeervogels wordt er meegeleefd. Alle geplande evenementen rond de week van IJsselmeervogels zijn afgelast. Dit geldt tevens voor het jeugdtoernooi van zaterdag 10 juni. Het bestuur van De Rooien laat weten de geplande activiteiten niet gepast te vinden in deze zeer verdrietige omstandigheden.

OVERLIJDEN

Savannah werd sinds donderdag vermist. Zondagmorgen werd een stoffelijk overschot ontdekt aan De Kronkels in Bunschoten. De politie sloot direct de omgeving af en stelde een uitgebreid onderzoek in. Daaruit blijkt dat het inderdaad gaat om het vermiste meisje van 14. De politie zegt nog niks over de toedracht van de dood van Savannah. Het onderzoek is nog in volle gang.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.