RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Galgenwaard nu energieneutraal mét snelle wifi

UTRECHT -

In stadion Galgenwaard zijn 3380 zonnepanelen in gebruik genomen. Het Utrechtse stadion is daarmee nu energieneutraal. Ook is er een nieuw wifi-netwerk aangelegd.

De zonnepanelen wekken samen ten minste 817.000 Kwh stroom per jaar op en dat wordt direct teruggeleverd aan het openbare net. Hierdoor is het stadion niet alleen energieneutraal, maar genereert het ook nog voldoende elektriciteit voor bijna 300 Utrechtse huishoudens.

Verder is er in samenwerking met Huawei en Tele2 een nieuw digitaal netwerk opgezet, dat - als het goed is - ook moet zorgen voor een snel wifi-netwerk in het stadion. "FC Utrecht zal door dit wifi-netwerk nieuwe diensten aan kunnen bieden aan supporters", zegt commercieel directeur Martijn Standaart . "Hierdoor kunnen we hun ervaring in het stadion verrijken. Naar verwachting kunnen alle supporters van FC Utrecht vanaf het begin van het seizoen het netwerk gratis gebruiken."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -