Vogels naar bekerfinale, JOS verrast Spakenburg

VEENENDAAL/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft zich ten koste van GVVV geplaatst voor de finale van de districtsbeker. De Vogels wonnen in Veenendaal met 1-0, door een treffer van Nabil El Gourari in de 1e helft.
Net als afgelopen zaterdag, toen IJsselmeervogels in de competitie met 2-1 van GVVV won, was de zege onverdiend. GVVV voetbalde beter, en kreeg veel meer kansen. De Veenendalers, één van de meest scorende ploegen in de topklasse, verzuimden die kansen te benutten.
IJsselmeervogels speelt in de finale tegen 1e klasser JOS Watergraafsmeer, dat verrassend won van Spakenburg. De Amsterdammers kwamen al snel op 2-0, maar Salim Amerzgiou bepaalde de ruststand op 2-2. In de 2e helft liep JOS Watergraafsmeer, mede dankzij een doelpunt van oud Argon-spits Patrick Lokken, uit naar 4-2. Mark de Loor deed nog iets terug namens de Blauwen, maar het bleef bij 4-3.
Het duel tussen JOS en Spakenburg werd in 88e minuut tijdelijk onderbroken vanwege het noodweer boven Amsterdam.